Wiro
Wiro er et dynamisk klatreteam af selvstændige entreprenører inden for flere kompetenceområder: El‑arbejde, Fuglesikring, Inspektion og dokumentation, Malerarbejde, Montering/Demontering, Opsætning af bannere m.m., Tømrer‑/Snedkerarbejde. Hvis du har brug for at få løst en ogave, der ikke lige falder inden for de nævnte områder, så kontakt os alligevel – det kan sagtens være, at vi kan hjælpe dig.
> El‑arbejde
Med et team bestående af elektrikere og installatører er el‑arbejde én af Wiros spidskompetencer. Wiro løser alle autorisationskrævende opgaver i samråd med kunden.
> Fuglesikring
Fugleefterladenskaber på bygninger og anlæg er ikke kun grimt og ubehageligt at se på men kan også være skadevoldende og sygdomsfremkaldende. Wiro tilbyder montering af fuglesikring uden brug af fordyrende stilladser og mandskabslifte.
> Inspektion og dokumentation
Wiro udfører inspektion og dokumentation på svært tilgængelige konstruktioner – eksempelvis broer, vindmøller og master. Inspektion og dokumentation foretages i samråd med kunden og/eller tekniske rådgivere. Wiro anbefaler som oftest billedinspektion for at opnå den bedste dokumentation.
> Malerarbejde
Wiro er et oplagt valg, når der skal løses fuge‑ eller maleropgaver, hvor brug af stilladser eller mandskabslifte ikke er muligt. Tilgangsvejene er måske smalle og ufremkommelige, eller der kan være tale om en indendørsopgave, hvor det ikke er muligt at køre en lift ind.
> Montering / Demontering
Ved at benytte erhvervsklatrere til at løse montageopgaver i højder kan udgifter til stilladser og mandskabslifte spares. Wiros erhvervsklatrere har kompetencer og håndværksmæssige baggrunde til at løse alle opgaver indenfor dette område.
> Opsætning af bannere m.m.
Wiro udfører opsætning af bannere, skilte og reklamer på steder med vanskelig tilgængelighed, eksempelvis højhuse eller høje gavle. Klatrearbejde kan i mange tilfælde være den nemmeste – måske endda den eneste – løsning indenfor dette felt.
> Tømrer‑ / Snedkerarbejde
Wiro udfører bygningsarbejde såsom renovering af vinduer og montering af kviste. Wiro råder desuden over betydelige værkstedsfaciliteter til fremstilling af emner til anlæg, bygning og bolig. Endvidere har Wiro et bredt samarbejde med bådbyggere og snedkere i Københavnsområdet.
 
   
Designet af Community Builder.